Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitys?

Työ lastensuojeluyksikössä on mahdollisuus päästä vaikuttamaan suoraan lasten ja nuorten tilanteeseen ja hyvinvointiin sekä auttamaan perheitä haastavissa tilanteissa. Työ antaa myös loistavat kehittymismahdollisuudet sosiaalialan ammattilaisena. Mikäli pidät lasten ja nuorten kanssa työskentelemisestä, tämä työ voisi olla sinun juttusi.

Tällä hetkellä Kokkolassa sijaitsevissa lastensuojeluyksiköissämme on kaksi vakituista ohjaajan työpaikkaa avoinna. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä. Työ edellyttää B-ajokorttia sekä sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa. Soveltuvia tutkintoja ova sosionomi (AMK), sairaanhoitaja (AMK) ja yhteisöpedagogi (AMK).

Pääset tutustumaan tarkemmin avoinna oleviin työpaikkoihin Te-palveluiden sivuillä https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11036887?locations=Kokkola&announced=0&leasing=0&english=false&sort=1